بزن بریم
منوی دسته بندی

فیلتر توری

فیلتر های توری به عنوان فیلتر آبیاری کشاورزی، دارای بدنه پلاستیکی هستند و گاها از نوع فلزی نیز برای آن استفاده می شود، که در این صورت، برای جلوگیری از خوردگی فلز باید از پوشش الکترواستاتیک استفاده نمود. میزان فشار مجاز عبوری از فیلتر توری تصفیه آب به طور میانگین 136 لیتر در ثانیه است.

فیلتر توری چیست و چه کاربردی دارد؟

آبی که برای آشامیدن، آبیاری زمین های کشاورزی و باغ ها، شست و شوی لباس و… از آن استفاده می کنیم باید عاری از هر گونه ذرات جامد مانند شن و ماسه باشد. به همین منظور از فیلتر هایی برای جلوگیری از این ذرات به آب استفاده می کنند. یکی از انواع این فیلترها، فیلتر توری است که در ادامه قصد داریم به توضیح این نوع فیلتر و کاربرد آن بپردازیم. با ما همراه باشید.

از فیلترهای مختلفی برای تصفیه ی آب استفاده می کنند. اگر ذرات جامد از فیلترهای هیدروسیکلون عبور کنند وجود فیلتر های توری یا میکرونی مانع از عبور آن ها به درون آب می شود. عملیات بک واش در این نوع از فیلترها به صورت اتوماتیک و هنگام کاهش فشار خروجی صورت می گیرد. معمولا جنس بدنه ی این نوع از فیلترها را از پلی آمید می سازند. در آبیاری قطره ای وجود این فیلتر بسیار کاربردی است. همچنین در مرحله ی کود دهی وجود فیلتر های توری به سبب جلوگیری از ذرات مزاحم می شود که از اهمیت بالایی برخوردار است. به طور کلی دو نوع فیلتر توری وجود دارد که در ادامه به آن اشاره می کنیم.

نحوه عملکرد فیلتر توری:

آب با عبور از روزنه های ریز توری که فضای آن متناسب با حجم آب ورودی بوده، عمل فیلتراسیون را انجام می دهد. به طور کلی این مرحله آخرین مرحله فیلتراسیون می باشد. زیرا که جلبک ها و باکتری هایی که در این مرحله وجود داشته و می تواند باعث انسداد نازل ها گردند. به علاوه ذرات شن و ماسه و خاک رس و سیلت های ریزی که در آب های طبیعی خام وجود دارند در این مرحله بایستی از آب جدا شود.

انواع و کاربردهای فیلتر توری

انواع فیلترها

به طور کلی هنگام دسته بندی فیلتر های توری آن ها بر اساس قطر نازل های خروجی و اندازه ی ذرات آن تقسیم بندی می کنند. در بازارهای ایران فیلتر های توری به دو صورت فیلتر های پلاستیکی و فیلتر های فلزی به فروش می رسند. این دو نوع از فیلتر ها در سایز های مختلف ساخته می شود و می توانید با توجه به نوع محلی که قرار است از آن استفاده کنید آن ها را خریداری کنید.


نکته طلایی: توجه داشته باشید که به هیچ عنوان از فیلتر های توری در قسمت هایی که امکان وجود جلبک در آب وجود دارد به هیچ عنوان استفاده نکنید. این نوع از فیلتر ها توانایی مقابله با جلبک ها را نداشته و کارایی آن ها پایین می آید.

resanab وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *